tisdag 22 juni 2010

Att förnya sig

Som ni som fortfarande orkar följa min blogg säker vet (trots ett allt glesare flöde av inlägg) så är det mycket på g just nu. Jag gör därför officiellt nu att det snart är dags för mig att överge Smart Privatekonomi till förmån för nya intresseområden. Dock försvinner jag inte från bloggosfären - jag kommer inom kort att starta upp en ny blogg med lite mer inriktning på entreprenörskap, internet och med en mer personlig touch.

Om någon dessutom är nyfiken på vem mannen bakom Herr K är så kommer detta ut i offentligheten i samband med den nya bloggen! Smart Privatekonomi kommer dock att finnas kvar framöver, och detta är inte heller mitt sista inlägg. Jag hojtar när det är dags för mig att nischa om bloggandet!

Företaget
Under gårdagen var jag även och träffade min handläggare på Arbetsförmedlingen. Papper är nu underskrivet, och jag är därmed garanterad starta-egetbidrag året ut! I början av juli kommer mitt företag vara officiellt, så jag väntar lite med att presentera det officiellt här i bloggen. I samband med att företaget "går live" så flyttar jag även till Göteborg, så det kommer bli mycket att tänka på de kommande veckorna...

Hemsidor
En av de sajter jag äger är Vägglöss.se. Det är en sk "infosajt" för att locka besökare med annonsintäkter som följd. Den senaste tiden så har den placerat i topp på Google (plats 1-2) och igår noterade jag en markant ökning av besökare. Antalet unika besökare har nu två dagar i sträck legat på runt 100 st/dag jämfört med tidigare 20-30 st/dag. Snabbt konstaterade jag att Aftonblaskan nyligen publicerat en artikel om just vägglöss (som dessutom journalisten i fråga mailat mig om tidigare), vilket radikalt ökat antalet sökningar på ordet "vägglöss".
Dock kan jag inte påstå att intäkterna ökat i samma takt som besökarna (dåligt med relevanta annonser), men det är roligt att se en sådan stark ökning!

3 kommentarer:

J sa...

Ja där ser man vad en liten artikel kan göra, kul! =)
Förändringens vindar blåser alltså här, ska bli kul att se vart de tar dig!

aktiespartacus sa...

Lycka till med företaget och flytten till Göteborg!

Herr K sa...

J: Jag kommer skriva mer när det lugnat ner sig lite, var så säker!

Aktiespartacus: Tackar så mycket! Det bär av om några dagar :)

Relaterade inlägg