söndag 28 februari 2010

Här kommer jag lista de företag och sajter som både tillhör mina kära bloggkollegor, samt mina egna sökmotoroptimerade sajter. Idén kommer från Mot Miljonen som har gjort precis samma sak på sin blogg, vilket jag tycker är ett utmärkt sätt att promota det som promotas bör.

Om ni vill hjälpa till och länka till någon av dessa gör ni antingen mig eller någon av de andra mycket glada!Matematikvideo.se är Mot Miljonens matematikföretag på nätet. Efter mycket slit är sajten uppe och fungerande. Förhoppningsvis skall sajten bli vinstdrivande och bli en passiv inkomst.
Guld och Silver är mitt eget sidoprojekt där jag ungefär en gång i veckan skriver artiklar relaterade till guld, silver och andra ädelmetaller. Nya besökare trillar in dagligen, och målet är att sajten skall bli stor så jag förkovrar mig i information som rör detta intressanta ämne.
BörsData är en databas med finansiell information om börsens företag med utdelningar. Detta är utmärkt för den som satsar på utdelningsinvesterande i jakten på passiva inkomster. Sajten är skapad av bloggaren 40%20År.

Dollarkursen är en annan utmärkt resurs som bl a innehåller en valutakonverterare och en kalender för företag med aktieutdelningar. Följ den, och du kan skaffa en aktieportfölj med utdelningar varje månad!
Köpa Dator är mitt första försök till en sökmotoroptimerad liten sajt, med syfte att upplysa om viktiga saker att tänka på innan du köper en ny dator, eller bygger din egen. Går du i datorköpartankar, kika in och ta en titt.
Min andra seo-sajt Köpa TV, lite snyggare och lite bättre än den föregående. Om du har planer på att köpa en ny platt-tv men är osäker på vad du skall satsa på, titta in här och läs vad det finns för fördelar och nackdelar med respektive tv-teknik.
Mögel är en sajt vars syfte är att samla relevant information om fukt- och mögelskador i hus, hur man förebygger dessa och hur man sanerar om man redan blivit drabbad. Även information som sjuka-hus-syndrom, saneringsmetoder och hur man skall undvika att få fukt in i huset. Bra info för alla villaägare.


Koppargruvan.se är det senaste av företagen som bloggaren J driver, samma person som har PeopleCheck. Koppargruvan är en webbutik som säljer mynt och tackor i koppar, och som är ett utmärkt alternativ till guld eller silver.Vägglöss.se är ytterligare en av mina infosajter jag byggt i Wordpress. Den innehåller all tänkbar information för folk som antingen vill ha tips på hur man undviker att få vägglöss, hur man upptäcker symptom på en invasion eller hur man sanerar och blir av med dem. Otrevlig men värdefull information. Vill du se hur en vägglus ser ut, besök sajten.

Fler sajter:

Framkallning bilder
Villaförsäkring
Billig bilförsäkring

2 kommentarer:

J sa...

Ooh, mögel-info. =) Du håller dig sysselsatt du! Gillade också andra delen i hur guld blir till.

Herr K sa...

J: Har man inte jobb så skapar man sig jobb! ;-P

Man tackar, jag kände att det var dags att följa upp den första delen. Får hoppas bildningssyftet fyller sin funktion :)

Relaterade inlägg