söndag 27 juni 2010

Mindre SEO-förändringar

Trots (eller tack vare?) mitt sporadiska bloggande hittills under sommaren fortgår arbetet med mina sajter. Det senaste tillskottet i familjen är min sajt om Avfuktning (osexigt ämne, men välbetalt) som ligger på Jim Westergrens gratishosting N.nu. Jag blev ganska nöjd med både innehåll och design, så nu fattas bara det mödosamma länkarbetet. Om någon är intresserad av ett länkbyte med ovan nämnda sajt eller någon annan i min sajtportfölj, hör av er!

De flesta av känner nog till mitt samarbete med Liberty Silver som är en onlinehandlare i guld och silver. Min rabattkod "smart" har nu ersatts av "guldsilver" eftersom de byter system som endast tillåter en rabattkod per affiliate. Jag skall därför uppdatera bannern till höger. Det kan vara bra att komma ihop om någon av er är sugen på nya ädelmetallinvesteringar så ni inte använder en snart ogiltig rabattkod!

Inom den kommande veckan kommer förresten kvartalsavstämningen för mitt affiliatesamarbete med dem... förra kvartalet visade en imponerande försäljning via Guld och Silver, så jag har lite förväntningar. Bland alla affiliateprogram (AdSense ej inräknat) så har det utan tvekan varit det mest lönsamma för min del. Håll tummarna!

Imorgon skall jag fortsätta förbereda för flytten under nästa vecka, så närvaron i bloggsfären kommer troligen bli lidande. Ha tålamod, jag kanske kommer med en uppdatering för den som är intresserad. Trevlig söndagskväll önskas bloggens läsare!

6 kommentarer:

Martin sa...

Tjenare!
Jag funderar också mycket på hur jag skall kunna bli rik och tjäna pengar. Har försökt med att jobba vanligt men har alldrig känt att det har varit min sak och framför allt så är jag för lat tror jag. Ha länge också funderat på att skriva en blogg hör ju hela tiden om hur alla som bloggar tjänar pengar hela tiden! Undrar är det så himla enkelt att tjäna pengar på en blogg? Vad är det dom som har en blogg tjänar pengar på? Får man tex 5 kr för varje person som går in ens blogg eller? Har varit ute på nätet och sökt på hur man kan tjäna pengar på blogg men det står bara massa om hur man ska få besökare och annan skit. Men jag skulle vilja ha några konkreta svar på hur man igentligen tjänar pengar på en blogg. Fungerar en blogg lika bra som en hemsida tex? Jag kan inget o hur man gör hemsidor så det lutar ju mer åt blogg hollet för min del tror jag då dem redan är en klar sida så att säga. Har också funderat mycket på vrf alla hemsidor som tipsar om hur man kan tjäna pengar på nätet berättar detta isf? Menar hadde jag nu haft en sådan super ide som man ibland stöter på om hur man tex kan tjäna 40.000kr i månaden online så hadde ju inte jag berättat det för någon annan :P ... Såg senast idag en sida som tipsa om ett system man kan använda för att vinna pengar på nätet. Metoden verkar facktisgt fungera och har själv funderat på att testa den men jag kunde inte låta bli att skriva till dom som hadde gort sidan då dom tigde om en donation för att dom hadde tipsat en om hur man kunde tjäna upp till 40.000 kr i månaden. Menar dom kan ju inte på fult alvar tro att någon sedan kommer att donera några pengar till dom :P... Eller är folk så dumma så att dom donerar pengar till dom fast att dom själva har sökt efter en metod att tjäna pengar? Låter ju fett korkat isf :P... Undrar om någon har testat metoden som dom visar på sidan http://www.tjanacash.se ? Dom har en video på sidan där man får se hur dom vinner 250 kr på 5 min men jag blir aningen skeptisk då jag åter en gång frågar mig varför delar dom med sig av en sådan bra ide att tjäna pengar på o dom redan tjänar pengar på den ??? Om du har testat metoden som dom har skrivit om kan du väll svara på detta inlägg och berätta om det funkade eller inte . Tack för en bra blogg också :)

Ekonomitankar sa...

Martin
nu ser jag att du lagt in detta inlägg som kommentar i hur många bloggar som helst, inklusive min, är det så att det är din egen sida du tipsar om?

bli Rik och Ekonomiskt Fri sa...

Japp, skulle nog tro att det är hans sida.

Tyvärr. TjanaCash.se sidans system som du får "gratis" fungerar inte, utan en twist på det hela ;)

Martingale-systemet KAN man ha tur med, direkt från början. Tro mig, jag drog in >70K på ett par dagar för ca 1 - 1.5 år sedan. MEN! det går fasansfullt snabbt att även FÖRLORA stora summor pengar, ruskigt fort.

Det finns mängder med olika varianter av hur man spelar Martingale-systemet, jag har själv en site om HUR ... men, den tar vi inte och promotar här :o

cavatus.wordpress.com sa...

Missa för allt i världen inte denna svenska journalists träffsäkra samtidsanalys. Krönikorna finns här:

www.korta.nu/jc

Hade hennes penna varit ett svärd hade huvuden rullat i svensk politik! Hon är, mig veterligen, den första svenska journalisten som törs lämna den politiskt korrekta mittfåran.

J sa...

Sorry för han "cavatus". Han heter "Calle" när han kommenterar annars och spammar länkar till den där "journalisten". Tror han hittade till mig och sen spammade hela min läslista också, my bad.

Herr K sa...

Martins kommentar bortser jag ifrån eftersom jag betraktar den som spam. Så även den från Cavatus (som även spammade bl a Cornucopia), även om jag faktiskt kollade in länken... intressant läsning, men fel forum, och fel sorts marknadsföring.

Det är dock inget du skall ta på dig Jonas!

Relaterade inlägg