måndag 7 juni 2010

Under veckan har det hänt ett och annat i livet för Herr K. Jag har varit och skrivit kontrakt för en lägenhet i Göteborg, inte en dag för tidigt! Det skall bli skönt att snart få ett efterlängtat miljöombyte, vilket känns som det kan bli en nystart i livet. I månadsskiftet blir flytten.

Nu hoppas jag bara att jag slipper tre månaders uppsägningstid, eftersom dubbla hyror två månader i rad inte känns speciellt roligt. Dock har jag en snäll hyresvärd som gärna undviker att utsätta mig för detta om det är möjligt. Vi får se vad han lämnar för besked framöver. Troligen hänger det på om han kan ta in någon ny i min befintliga lägenhet direkt efter mig, vilket inte borde vara något problem med dagens bostadsbrist.

Under morgondagen och under nästa vecka var det tänkt att jag skulle gå på starta eget-utbildning. Efter ett samtal i fredags morse från företaget som håller i kursen blir det inte av, i alla fall inte nu i nästa vecka. Anledningen var att deras avtal med AF gick ut den 31e maj och nu hade någon jurist satt stopp för vidare utbildningar. Planerad åtgärd inför valet i höst eller bara en olycklig tillfällighet? Ingen aning, men tråkigt i vilket fall, jag såg verkligen fram emot kursen...

Bortsett från detta har jag knåpat en del på mina sajter. Silvermynt.com innehåller numera en del bra information om investeringsmynt. Har även inkluderat några numismatiska mynt av amerikanskt ursprung. Om någon har synpunkter på sajten är det bara att kommentera här nedan!
Roligt är att Mot Miljonen och herr J. Grenfeldt (fd En Entreprenörs Blogg) själva kommit igång med sajtsnickrandet. Alltid roligt att inspirera och samarbeta med likasinnade!

Imorgon blir det till att ta mig tid och sätta mig in i det jag skulle lärt mig på kursen, dvs börja plugga företagsekonomi och ta reda på vad jag behöver veta. För övrigt rekommenderas en titt på de senaste avsnitten av Uppdrag Granskning om storbankerna efter krisen. Ta en titt på SVT Play här.

Trevlig vecka önskas och njut av vädret!

3 kommentarer:

john sa...

Hoppas du kommer trivas i storstan, glöm nu inte att köpa årskort på Liseberg =)

Mvh //Ekonomisk trygghet

Herr K sa...

John: Man tackar, och det får jag inte glömma nej... många bra konserter under sommaren man inte vill missa! =)

casino online sa...

trevligt spel på klassiska automatspel hos sverigeautomaten

Relaterade inlägg