tisdag 8 december 2009

Spöke orsak till renovering hos Grand Hotel i Helsingborg

I stället för att kommentera dagens stornyhet på arbetsmarknaden, så väljer jag att skriva något mycket allvarligare än så.


I Di finns det en artikel om hotellet i Helsingborg, som är saxat från Helsingborgs Dagblad som även har ett tv-inslag. I sann ekonomisk anda kan man inte låta bli att undra: är spöken ett hot mot hotellens budget och kanske ett ekonomiskt problem? Vore det i såfall inte både effektivare och billigare att hyra in en exorcist (andeutdrivare) i stället för byggarbetare?

Samtidigt tror jag det kan vara lönsamt med gratis uppmärksamhet ang. hotellets eventuella spöke, jag misstänker att det finns många som vill spendera en natt i ett hemsökt hotellrum i ren förhoppning att få uppleva något övernaturligt. Anställda från SAS som regelbundet nattar över är tydligen inte lika entusiastiska, som framgår av inslaget.

4 kommentarer:

J sa...

Skön ju =)
När jag reste runt och nasade mobiler fanns det ett vandrarhem i närheten av hultsfred där man fick sova om man jobbade i området. Nästan ingen vågade sova där pga spökrykten så alla slaggade i växjö istället.

Herr K sa...

J: Sov du på vandrarhemmet, eller gjorde du som alla andra fegisar och slaggade i Växjö? :P

J sa...

Vandrarhemmet, men det var en jävla massa ljud i skogen hela natten så kaxig var man inte =)

inte miljonär än sa...

Otäcka grejer det där! Antar att det dock blir rätt bra PR...

Relaterade inlägg