måndag 18 januari 2010

Mer SEO-idéer

Tidigare har jag skrivit om mina nya sajter här och här, och nu har tankeverksamheten börjat rulla på!

Jag tänker inte avslöja mina idéer ännu, men jag hittade två domäner som både ligger bra till sökordsmässigt och inom mitt kunskapsområde, som jag därmed köpte igår kväll. Tanken är att jag skall utveckla dem under våren och lansera, och ni kommer då få reda på det när det blir aktuellt.

Stay tuned!

6 kommentarer:

inte miljonär än sa...

Självklart är det superspännande att du kommer framåt! Men en fråga, är det inte bra att öka upp sitt kassaflöde till den nivån först där man kan investera de pengarna i ett nytt projekt? Annars sitter man med engagemang i ett flertal parallella projekt och har inte tid att slutföra det första? Eller har du redan fått sådana bra inkomster? Nu är det ju inga jättekostnader med två domäner och är det roligt så är det värt det alla dagar i veckan! Det är väldigt roligt att följa dina projekt

Herr K sa...

Du har helt rätt i det :)
På KopaDator återstår en del optimering innan den börjar gå bra, men GuldSilver går fint och den kan jag inte optimera så mycket mer så länge den ligger på Blogger.

Dock så har jag ingen brådska, men det känns tryggt att domänerna är i min ägo nu iaf. Kostade ju bara ca 70 kr/st per år, så det är inget att gnälla på :)

inte miljonär än sa...

Nä det är helt rätt, kanske kan vara bra att diversifiera domänerna ;-) lite för att kunna täcka webhotellskostnaderna!

Hur gillar du Binero förresten?

Herr K sa...

ja, fast redan nu drar denna bloggen samt GuldSilver in tillräckligt för att täcka kostnaderna för webhotellet iaf :)

Binero är jag väldigt nöjd med! Problemen jag hade tidigare berodde på ett felande nätverkskort och inte på dem. De har bra priser och supporten är jag riktigt nöjd med, så dem kommer jag stanna kvar hos :)

J sa...

Det börjar rulla, fint det. =)

Herr K sa...

J: jajjemen, tror 2010 kan bli ett år då jag bygger upp en liten passiv inkomst!

Relaterade inlägg