söndag 16 maj 2010

Läsvärt i bloggosfären v19 - 2010

Ännu en vecka har gått, med varierande väder och även varierande börsklimat. För egen del har inte börsen påverkat mig speciellt mycket, men vädret desto mer.

Jag är en väldigt väderkänslig person har jag insett. Tidigare i veckan var det soligt och fint ute, vilket får mig att känna mig full av energi och driv att uträtta saker. Helgen har jag visserligen spenderat i sällskap med en vän, men vädret har varit mulet och grått vilket suger energin ur mig. Detta har dock inte hindrat mig från att ha jobbat med mina sajter!

Under helgen har jag i stort sett färdigställt en liten sajt som jag skrev om i förra inlägget, vilken är helt dedikerad åt investerande i silvertackor. Jag har märkt att jag blivit såpass kunnig inom ämnet att jag med lätthet kunnat skriva all nödvändig information om silver som investering, utan att behöva använda exempelvis Wikipedia som referens. Det är sjukt vad mycket man lär sig av att syssla med hemsidessnickrande...

Saker av intresse som inträffat under veckan är att Mot Miljonen lanserat sin sajt Aktiekunskap, en kunskapskälla jag tror många kommer ha nytta av! Jag kommer definitivt kika in och läsa mer om nyckeltal och annat vid behov, då det är ett område jag inte riktigt behärskar. Ta en titt på Aktiekunskap.nu.

J på En Entreprenörs Blogg startade för inte så längesedan sitt företag Koppargruvan, som nu blivit återförsäljare åt Liberty Silver! Gå in och ta en titt om ni vill kunna handla silver med rabatt genom honom.


Utöver dessa webrelaterade händelser har jag faktiskt inte varit så uppmärksam inom bloggosfären under den gångna veckan, något jag känner att jag får ändra på.

Själv har jag skrivit om följande:


Trevlig söndagskväll önskas bloggens läsare. Må börsgudarna vara med er imorgon!

3 kommentarer:

J sa...

Tack för omnämnande, stort av dig när vi ju typ konkurrerar där =) Tror inte du förlorar nåt påt iofs, och din vänlighet skall återgäldas!

Herr K sa...

Haha, du har så rätt men man tjänar inget på att vara småsint :)

Dessutom står GuldSilver.info för en stor majoritet av mina ädelmetallförsäljningar, så det är nog ingen större fara :)

J sa...

Gott så, vill ju inte att du ska skjuta dig i foten för min skull. =)

Relaterade inlägg