måndag 3 maj 2010

Tid för möte

Idag vaknade jag reda kl halv sju på morgonen (otroligt tidigt för en arbetslös) tack vare vårsol som lyste in i sovrummet och omöjliggjorde vidare sömn. Det var lika bra att gå upp och göra lite nytta, så under morgonen har jag suttit och knåpat på nya wordpress-sajter till mig själv.

Jag hittade några bra sökord och lediga domäner under helgen som jag skall ge mig in på, totalt fyra stycken nya. Som vanligt är det långsiktigt arbete vars frukt jag troligen inte kommer börja skörda förrän i slutet av sommaren, men alltid bra att jobba på något förhoppningsvis inkomstbringande. Det har ju gått relativt bra hittills i alla fall.

Det mest intressanta var dock när det ringde runt lunchtid, ett samtal från konsultföretaget som ska utvärdera min affärsplan. De ville träffa mig, så nu är ett möte inbokat på torsdag. Förhoppningsvis innebär detta i bästa fall att de gillar min idé och ger mig klartecken att köra igång på allvar, eller så har de några frågor de vill ha reda på först. Jag utgår dock inte från det bästa med en gång, men tycker ändå att om min affärsplan blivit sågad skulle de knappast bokat in ett möte med mig?

På torsdag eftermiddag vet jag hur det gick.

2 kommentarer:

J sa...

Kul, tummar kommer att hållas!

Herr K sa...

Tackar, får hoppas det gör nytta ;-)

Relaterade inlägg