lördag 28 november 2009

Ny sajt snart på g

Efter att ha blivit inspirerad av kommentarer från en läsare från www.bliekonomisktfri.se så blev jag sugen på att starta en liten miniblogg/sajt för att i längden kanske generera en liten extrainkomst.

Smart Privatekonomi i sig generar visserligen inte en krona för mig, vilket inte heller är dess syfte. Den nya sajten är dock tänkt som ett experiment för att se om jag kan optimera den såpass mycket enligt SEO-konstens alla regler att den börjar generera trafik och ev reklamintäkter.

Det svåra är att hitta en del av den enorma marknaden som inte redan leds av andra aktörer, dvs de som ligger i topp på Google vid sökningar. Jag har dock valt ett ämne som jag märkt börjar bli mer och mer populärt och som jag kan relativt mycket om, och som inte redan är fullt exploaterat på nätet.

Mer info återkommer då den skall sjösättas på riktigt.

6 kommentarer:

john sa...

Spännande! Hoppas du kommer långt upp på google.

Mvh //Ekonomisk trygghet

inte miljonär än sa...

Kul och spännande - då kanske det kan bli lite länkbyten framåt! ;-)

Ser fram emot att få se din sajt!

Herr K sa...

tack till er båga, vi får se hur det går!

Jag kommer nog behöva lite hjälp av någon kunnig, eller fortsätta att traggla...stay tuned!

Anonym sa...

Lycka till :) Louise

Herr K sa...

Louise: tack så mycket!

bli Rik och Ekonomiskt Oberoende sa...

Kanon! härligt att någon tar "action" och blir inspirerad av ens "tuggande".

Faktum är: "Vem som helst kan skapa pengar redan idag, från sin dator. Inte mycket, men gör om samma sak flera gånger, så blir inte mycket en hel del pengar"

De allra flesta "stannar upp" när det visar sig att det inte vart mer än 100 kr/mån istället för att fortsätta. Vill man tjäna 10 000 kr/mån extra gör man bara om det man tjänade 100 kr/mån på 100 ggr.

Behöver du hjälp med något tekniskt är det bara att höra av dig så hjälper jag gärna till i den mån jag kan.

För den som besitter information som andra är villiga att betala för rekommenderar jag start att skapa en informationsprodukt att sälja. Ger en riktig penga-injektion första månaden (gjort 6-siffrigt själv) för att sedan plana ut och ge hyffsat med extra pengar (4-siffriga inkomster).

Lycka till, ska bli spännande att se vad det blir.

Kom ihåg! Vill man in på ett extremt populärt sökord behöver man först hitta en "bakväg in", dominera den bakvägen för att sedan mer och mer optimera mot det breda populäraste sökordet. Tar tid, men är det en riktigt intressant nisch så lönar det sig :)

Relaterade inlägg