onsdag 10 februari 2010

Annonskampanj hos Google

I förra veckan fick jag ett trevligt brev från Google med en kupong innehållandes 750 kr för annonsering på AdWords. Detta kommer ursprungligen från Binero där jag har köpt webhotellplats till mina seo-sajter, och var en trevlig överraskning!

Jag har därmed nyligen lagt upp en annonskampanj på prov för GuldSilver.info för ungefär en veckas annonsering. Man förstår dock att det är en bra affär från Google, fick betala en mindre summa för att "komma igång" innan man kan utnyttja pengarna, men jag tror det kommer löna sig för min del ändå.

Annonserna kommer visas högst upp i sökresultatet på vissa relaterade sökord på Google som jag valt ut, och på andra sajter som använder AdSense. Det är inte heller omöjligt att de kommer visas här på min egna blogg...vilket i sådana fall nästan vore kontraproduktivt, eftersom jag får betala för varje klick! :P

Om ungefär ett dygn kommer annonskampanjen i alla fall att aktiveras, och det skall bli kul och se om det driver mycket trafik. Jag återkommer med mer info i frågan om ungefär en vecka.

6 kommentarer:

john sa...

Jag fick också samma erbjudande för några dagar sedan. Jag har INTE något webhotell hos Binero så jag antar att det skickas ut till folk som använder sig av Googles andra tjänster såsom analyctics och Adsense?

Jag ska försöka marknadsföra Fyrsteg systemet genom Adwords, ska bli spännande att se resultatet.

Lycka till med Guld/Silver.info!

Mvh //Ekonomisk trygghet

Magnus från Dollarkursen.com sa...

Jag fick också. Dom skickar ut till Adsensekunder. Men man måste vara "ny" kund hos Adwords för att nyttja detta erbjudande.

Herr K sa...

Ja, ni har ju helt rätt ser jag nu när jag gick in på Binero och kikade. Det betyder alltså att jag har 500 kr till att annonsera för!

Herr K sa...

Eller förresten..."endast en kod per AdWordskonto" Skit också.

inte miljonär än sa...

Intressant! Skall bli kul att följa. Jag fick som alla andra samma brev och det är väl läge att testa vid något tillfälle!

Herr K sa...

Inte miljonär än:

Ja, du har ju ett utmärkt tillfälle att promota Matematikvideo senare :)

Relaterade inlägg