måndag 8 mars 2010

Binero utför uppgradering

Här nedan kommer både ett tips och redaktionell reklam för den som sysslar med egna hemsidor eller bloggar.


Webhotellet Binero som jag själv använder, har lanserat sitt nya system vilket innebär smidigare användargränssnitt för kunder, snyggare hemsida samt lite förbättringar i villkoren.

Tidigare fick privatkunder "endast" 50 Gb i utrymme samt 50 gb trafik per månad. Detta är nu dubblat till 100 gb utrymme och trafikmängden är "inga problem" enligt hemsidan. Får tolka detta som att det inte finns någon direkt begränsning längre!

Förutom ovanstående kan jag personligen rekommendera dem för bra support, öppet köp i 45 dagar samt att de inte har någon bindningstid. Säger man upp sitt avtal med dem får man dessutom pengarna tillbaka får återstående tid man har betalat för.

I nuläget håller de på och migrerar alla webkonton till nya servrar med de nya funktionerna, vilket kommer ta lite tid. Nyöppnade konton borde dock ligga direkt under det nya systemet.

Den som funderar på att köpa en domän eller webhotellplats och vill stödja mig kan klicka på länken till Binero,vill ni inte det kan ni även komma till deras hemsida här i stället.

1 kommentar:

inte miljonär än sa...

Håller med om att Binero är ett bra och serviceinriktat företag och kan verkligen rekommendera dem som webhotell. Min upplevelse är också att det är ganska bra hastighet på deras servrar. Visserligen är (var?) deras användargränssnitt krångligt men supporten väger upp det.

Det återstår dock att se vad de egentligen menar med att trafiken nu är "inga problem"???

Relaterade inlägg