måndag 29 mars 2010

Statusuppdatering måndag

Idag har jag inte varit hemma så mycket, men har märkt att mycket pågått på nätet i bloggosfären. Jag läser trots allt mina mail i mobilen, och blir uppdaterad om kommentarer till blogginlägg.
Just nu är jag dessutom hundvakt åt en vovve som snart kommer vilja gå ut på promenad, så jag ska fatta mig kort om de roligaste nyheterna så här i början av veckan:

  • Mina AdSense-intäkter har ökat på senaste tiden, och jag kan nu räkna dem som en mindre passiv, eller semi-passiv inkomst.
  • Igår var all time high i antalet besökare på bloggen! Jag tror jag har bl a 4020 att tacka för detta, då jag vet att han har betydligt mer trafik än mig och nyligen länkade till mig. Om det håller i sig återstår att se, men det går åt rätt håll i vilket fall
  • Jag är på god väg med ytterligare en ny Wordpress-sajt! No rest for the wicked med andra ord..

Trevlig måndagskväll på er, och njut av de numera ljusa kvällarna!

5 kommentarer:

Kevin sa...

Kul att höra att du kan räkna det som en semi-passiv inkomst! Driver själv en väldans massa bloggar och man blir alltid lika glad och inspirerad när någon lyckas :)

Vad för bloggar är det du tänker starta?

Herr K sa...

Kevin: Ja, nu har inkomsterna blivit såpass regelbundna att jag kan räkna på en uppskattad summa varje månad :)

Även om det är Wordpress jag använder, så räknar jag dem som sajter snarare än bloggar. Den jag jobbar på i nuläget är en klassisk "infosajt", med syfte att ge läsarna information de sökt efter och förhoppningsvis få lite reklamklick.

Ämnesområdet avslöjar jag dock inte förrän den är klar och skall lanseras ;)

nonhosonno sa...

Kanon!

Magnus från Dollarkursen.com sa...

Kör hårt!

Herr K sa...

nonhosonno & Magnus:

Ja, här ska det köras hårt vill jag lova!

Relaterade inlägg