fredag 23 oktober 2009

Fredag Für Alle

Jag ska fatta mig kort i dagens inlägg, skall strax sätta mig och fortsätta förbereda mig och plugga på inför morgondagens högskoleprov.

Under veckan har jag stuvat om ytterligare i min värdeportfölj och flyttat över mer av mina tillgångar från Swedbank depå till Avanza KF. Idag slogs mina nytecknade aktier i RNB ihop med mina befintliga, och jag kände att jag inte ville hänga med längre så jag beslutade mig för att sälja. Aktien har ändå gått fint och genererade en fin vinst. Ökade i stället i MobiSpine som jag tror mer på under kommande år, samt köpte in mig i Boliden. En liten chansning inför måndag då deras rapport kommer, precis som för Lundin Mining.

Som jag skrev i föregående inlägg har jag även köpt certifikat (huvudsakligen i vete), plus en liten 5 grams guldtacka som jag fick i förrgår. Så som Riksbanken (Riskbanken) kastar ut nytillverkade pengar till storbankerna som i sin tur lånar ut dem till lånestinna Svenssons så kommer både guld och silver antagligen bli en bra investering i framtiden.

För övrigt önskar jag eder en god fredagskväll. Håll tummarna för mig imorgon!

3 kommentarer:

inte miljonär än sa...

Lycka till med provet!!

john sa...

Lycka till!

Att investera i ädelmetaller kan säkert vara guld värt! (ha ha...)

//Ekonomisk trygghet

J sa...

Sparka stjärt!

Relaterade inlägg