söndag 28 mars 2010

Läsvärt i bloggosfären v12 - 2010

Efter en lång och sen lördagskväll ute i Göteborg har jag så sakteliga börjat bli mig själv igen, och tänkte bidra med en veckosammanställning över läsvärda inlägg.


Ekonomikoll har i inlägget Blåsigt på börsen? tagit upp den senaste tidens halv- eller helmisslyckade börsnoteringarna av vindkraftsbolag. Denna bransch ser det ganska mörkt ut för just nu, med ett par undantag.

Svensk Millionaire har skrivit en recension av boken Vägen till min första miljon. Bra läsning, och den som vill kan även läsa min egen recension av samma bok här.

Per Penning har under veckan skrivit ett mycket bra inlägg med räkneexempel som ifrågasätter uppfattningen om att bostaden är en investering. Om du äger villa eller bostadsrätt kan detta säkert öppna ögonen för dig, läsvärt i inlägget Förrätt eller efterrätt?

Inte Miljonär än håller på med sitt företag, Matematikvideo, och berättar lite om hur det går. Det har äntligen börjat lossna för honom, även om på en fortfarande låg nivå. Det skall dock bli intressant att se hur det kommer utvecklas framöver!

J på En Entreprenörs Blogg har blivit intervjuad i Metro! Kika in här och se hur entreprenören ser ut i egen hög person :)


För egen maskin har jag bl a uppdaterat bokbloggen Läs Dig Rik med bokrecensioner under veckan, och tävlingen jag utlyste i samband med detta vanns av entreprenören ovan. Ett stycke silvermynt i form av en Silver Eagle blev den smått otroliga vinsten, förutom oändliga mängder ära och berömmelse.

Veckans inlägg har bjudit på:


Trevlig söndag till er, själv blir det nog soffan resten av dagen. Gårdagens galej börjar komma ikapp känner jag...

4 kommentarer:

J sa...

Många bra inlägg från alla håll och kanter den här veckan. =)

Herr K sa...

J: Visst har det varit så. Nu är det dock ny vecka och nya tag!

J sa...

Visst är det så. Vad tror du om mitt senaste inlägg?

Herr K sa...

Ditt senaste inlägg var intressant, se kommentar på din blogg.

Relaterade inlägg